Poloprázdná

Poloprázdná

Anotace: Ptám se proč a on mlčí. Zbývají mi jen ty oči..jeho okno do duše

Poloprázdná

Prázdné oči plné výčitek,
smutku snad
Že zoufalství je již přežitek?
Ach museli byste znát

Prázdné ruce plné beznaděje,
bolesti snad
Že trápení je již přežitek?
Ach museli byste znát
toho, jenž nedává mi spát

Proč prázdné jsou činy i řeči?
A proč jeho srdce občas mlčí?
Autor mOBSCENE, 28.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, efie, obyčejná, Veru, ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám stejné otázky...bez odpovědí.

28.05.2008 20:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí