myšlenka

myšlenka

Anotace: přemýšlím a vzpomínám na to krásné co jsem prožívala....

vzpomínám neustále na ty krásné časy,
kdy při pohledu na tebe zježily se mi vlasy.
dech se mi vždy zpomalil,
nebo se úplně zastavil.
srdce mi začalo bušit jak splašené.
oči všude těkali jak smyslu zbavené.
mysl jak vymazána se zdála,
ale touha vidět tě opět vzplála.
když jsi pak zmizel z mého dohledu,
zatoužila jsem po tom jediném pohledu.
hledala jsem tě všude kde se dalo,
jenže v té chvíli najdnou zazvonilo.
musela jsem se do třídy rychle vrátit
a jedinou naději tě vidět, zase stratit!
Autor gimikis, 28.05.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustá básnička:D

29.05.2008 22:23:00 | Lusík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí