Na vybranou

Na vybranou

Anotace: Co dodat?...

Když noc ve mně se otáčí,
já do úst vložím slova ta,
co tresti žití dotkly se.
Naléhají ...
...dechem mým plynně kráčí.
Dám zaznít vteřinám.

Noc hnije ve mně,
já tonu v řece její.
Chtíce steskem býti plná,
já jsem ta noc
a nemám na vybranou.
Vlákna lichých tužeb málo hřejí.
Já jsem tvá noc
a chci mít na vybranou.

Noc ve mně se ztrácí.
Jí ubývá,
pak odlétá
s údivem plachých pohledů
jak tažní ptáci.

Já - marnost
a křídla jejich
projdem se ztichlou oblohou.
Autor Lucil, 29.05.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí