Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: Věnováno Feli...

Stýská se mi po tvé krásné tváři,
stýská se mi po tvých očích,které září,
po tvých očích,ve kterých se topím,
pomůžeš mi?
Prosím...

Stýská se mi po tvém doteku, který vždy zahřeje,
po tvých polibcích,po kterých se mé srdce vždy zachvěje,
stýslá se mi po tvém hlasu a smíchu,
který tak krásně zní,
stýská se mi po tvé náruči,
jak rád bych byl v ní...
Autor bokken, 29.05.2008
Přečteno 908x
Tipy 3
Poslední tipující: unstoppable, pejrak, mononoke
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí