BLUDIČKY V TEMNOTĚ

BLUDIČKY V TEMNOTĚ

Anotace: /Ter*ezce/

´Ošíváme se´
třepetáme
třpytíme…
jak zbytky kaluže / ranní rosa v pozdním slunci
záblesky… – chvíli ano, chvíli ne
Chvíli pro a chvíli proti
/a chvíli pro tu slečnu odnaproti/
přec dvě těla se přes noc potí a bůh ví proč
/drží usilovně/ spolu
když chvíli nahoru a chvíli
dolů –
Ztrácíme se a nacházíme
scházíme a rozcházíme
světélkujem po
světě
blikáme
po parcích a kavárnách
brněnských
olomouckých
pařížských…
bloudíme
jak dvě bludičky v temnotě –
Autor Andrea Vatulíková, 29.05.2008
Přečteno 351x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Linushka, Vlk v rouše, Lukáš Rymeš, blue, Anastacia-Jane, TERezicKA, Psavec, Jiparo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaa... krasna..

08.06.2008 18:24:00 | Me and you and all the others

Tak tahle se mi opravdu moc moc líbí!!!

03.06.2008 20:30:00 | Lukáš Rymeš

Padá hvězda :-) něco si přej, nebo taky nééééé))) :-)

29.05.2008 16:01:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí