Největší hřích

Největší hřích

Anotace: Pepčovi, jako vždy...

Na polstář slzavý náhrdelník z perel pokládám.
Každá perla pálí tvou zradou.
Tebe vedle sebe postradám,
slzy úsměv mi kradou.

Má duše vězněná v cele kamenné,
zmítá se se v bolestivé křeči.
Miluji Tě, proč ty mne ne?
Proč sliboval jsi navždy?

Nejsem dokonalá jako červanky, když země jde spát,
mám spoustu hříchů.
Ale není na světě, kdo víc by Tě měl rád,
však mé city jsou Ti k smíchu.

Hoří mé srdce,plující v prázdnotě na ledové kře,
Ta kra tve srdce,
mé serdce chladne..však nezemře.

Chci skočit ze kry,co tak mrazí,
však kolem mě jen ledový oceán.
Jsi průvodce mých citů,
mého srdce pán.

Jdu spát a tve tričko oblékám,
už ztrácí se tvá vůně,
Lásko já tě proklínám,
jen kvůli Tobě mé srdce stůně.

Chtěla bych se smát,
ale slzy neznají smích.
Milovat Tě celým srdcem,
byl ten největší hřích.

...Taky za něj pykám...

...
Autor Piitulka, 29.05.2008
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Žena z Marsu, anaH, Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí