klec

klec

Anotace: už jsem svá...

Spadla klec

teď právě

v mých citech žízeň je

a láska spí v uschlé trávě

Nelehká věc

možná lež,pach železných tyčí

těžko zavřená touha vzklíčí

Nehybná píseň,

stesk,prázdnota

tíseň,

V kleci klečí sevřená

a brečí

bezbranná,

bolavá

Bílá vrána

křídli už nemává

Bezcitnost a chlad

víru zničí

Už nejsem Tvá,

nejsem ničí..
Autor laura3, 30.05.2008
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: mononoke, Likynka, Cleris, Bíša, Psavec, Mraveneček, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi hrozně moc líbila.

31.05.2008 17:49:00 | mononoke

Krásná a výstižná. Myslím, že jsi vystihla situaci mnoha z nás

30.05.2008 11:04:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí