Ty...

Ty...

Anotace: Věnováno Feli...

Usínat s tebou je mým snem,
cítit tvé teplo nocí i dnem,
vidět Tvůj smích a štěstí v něm,
slova nestačí vyjádřit jak hezky mi je,
když mohu s Tebou býti,
sluníčko moje,zahoď strach, stud a projev své city...

Příjemnou dobrou noc,
a ať ráno tě vzbudí paprsků pohlazení a zář,
ať slunce září, jak září Tvá krásná tvář...
Autor bokken, 30.05.2008
Přečteno 754x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, obyčejná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí