Chodím....

Chodím....

Anotace: Věnováno Feli...

Chodím tmou a hledám světlo,
chodím chladnou pustinou,a hledám teplo,
chodím pouští a hledám vodu,
chodím mezi mrtvými stromy, plamen mě spaluje,
hledám na něj sodu,
chodím mezi shnilým ovocem,
a hledám kus zdravého plodu...

Chodím smutkem a hledám radost,
chodím spálenou krajinou,a hledám porost,
chodím v noci, a hledám slunce zář,
chodím sám, a hledám Tvoji tvář...

Chodím smůlou, a hledám štěstí,
chodím mrtvou krajinou, hledajíc krásné květiny,
ty, co rostou po dešti...
Chodím ve dne, a hledám hvězdy zář,
chodím tam, kam nikdo nechodí, opět...hledám Tvou tvář...

Chodím mezi škaredými, a hledám krásku,
chodím mezi nenávistí, a hledám lásku,
chodím mezi válkami, a hledám mír,
zas jen bloudím, hledám cíl...
Hledám Tebe...

...a Tys odešla, nemiluješ, nevrátíš se...
Autor bokken, 30.05.2008
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Bastardo, mononoke, Cleris, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to bude ještě chvíli trvat, ale jistě se opravdová láska najde.

30.05.2008 12:30:00 | Psavec

Určitě se najde jiná a větší láska.
Básnička se mi líbí.

30.05.2008 11:59:00 | Květka Š.

Jasný důkaz. Stačí pár teplých slov a všechno je úplně jinak. Sebezatvrzelejší srdce slovo od srdce otevře. Zkus to.

30.05.2008 11:25:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí