Vyznávám se..............

Vyznávám se..............

Anotace: Pro Tebe, o tobě, do tebe vlévá se život.

Moje nejmilejší srdce,
svým roztouženým dechem
vháníš do mých žil
ten nový krásný pocit,
plný vůně sladkých plodů
naší lásky.
Už teď se těším na naše
setkání v Edenu
na konci ulici Literární.
Tak pa, ty moje druhé já.
...
Autor PatriceB, 30.05.2008
Přečteno 694x
Tipy 2
Poslední tipující: Manon.H, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí