Nebeská abeceda

Nebeská abeceda

Anotace: ..včerejšek naladil i mne..tož něco zcela nového..psaného v nočním ochlazení :o))

Anděl se v ranním svítání
Bohyni přisál ke skráni
Cítil svý mužský nutkání
Čekal..co bude dál??
Doufal..že přijde pokání
Eros rozvaze zaclání
Feromon touhy přihání
Grimasně zaplakal
Horečně chtíč svůj odklání
CHrabrý jest jen mnich při spaní
Ikona blíž se naklání
Jal se být lásky král
Kouzlo je v božském vyznání
Láska tu došla poznání
Mazlivé hrátky nezraní
Něžně ji miloval
Odpřisáh´..že ji ochrání
Plameny cítil ve dlani
Růženec už je na hraní
Řev nebem pronikal
Slastně svou hlavu zaklání
Šeptá tu cosi o paní
Tohle je jeho poslání
Už smysl žití znal
Víra se vášni uklání
Zahoří jenom vybraní
Žár lásky bibli dějin psal…
Autor šuměnka, 03.08.2005
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Tentokrát, i když jsem nedočetla, dávám 100!! A možná vyzkouším podobně zazářit!!! Paráda

27.04.2006 20:07:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí