Čtyřlístek

Čtyřlístek

Anotace: Ten čas už šel...

Štěstí jsem spatřila právě!
Lístky jak řešeto děravé,
čtyřlístek ztracený v trávě
Kdo jemu pofouká rány bolavé?

Smutně nad všemi vyniká
Zeleně schoulený u cesty
šlápotám lidským uniká
Utrhnu si jej pro štěstí!

Ne, nechám i jemu naději
Větru čelí taky sám
a do celé minuty scházejí
Štěstí snad přijde k nám

Čas čekání naplněn!
Nepřišel, kdo přijít měl
Živote, jsi plný změn!
Nemohl? Zapomněl?

Nejde vytýkat
Zůstal, kde náleží
Nikdo nejsme kat
A svědomí zlou přítěží

Zalijte slzy štěstí zvadlé!
V slunci žáru pálil blesk
Jetele právě pod kosou padlé
i bolest v srdci uvěznil stesk
Autor rezina, 31.05.2008
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí