Chci..

Chci..

Anotace: ...

Vůní Tvých vlasů..
..Chci se nechat mást..
Tvým dlaním svěřit..
..Co ukrývá se v nás..

Pod pohledem Tvým..
..Jak náledí chci tát..
Do očí vpustit..
..Slunčení světlo i jas..

Na hladině dalekých moří..
..Chci sbírat po troškách cosi..
Co s vánkem přiletí..
..A celou mne pohltí..

Na loukách plných jarních květů..
..Chci kreslit tichou bujnou řeku..
Co jako pírko ptačí..
..Vzduchem přináší..

Lásku... co začaruje..
Slzu... co vykupuje..
Svit... co obklopuje..
Život... co obdaruje..

...
Autor labuť, 31.05.2008
Přečteno 514x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hostmen, zena, klara07, NikitaNikaT., 6thSun, kavec, Noc17, vodnař, bělásek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pro mne velmi pěkná básenka, která se mi čte s lehkostí, je myšlenková ...Zvláště ten konec, na kterým jsem se skutečně pozastavila.

04.06.2008 06:08:00 | NikitaNikaT.

...moc podařená básnička , i ty rýmy jsou dost dobré ,
moc se mi líbí , a myslím si a cítím , že je i mocně
pocotová...Jirka

02.06.2008 09:22:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí