Nesnášim lidi co lžou mi do očí

Nesnášim lidi co lžou mi do očí

Anotace: ......

Nesnášim lidi co lžou mi do očí
tím mojí důvěru na dobro strácí.
Nesnáším lidi co nejsou upřímní
a jen básničky vám vyzvoní.
Nesnáším, když slunce zapadá
a já sama vždy usínám.
Nesnáším, když cítím tvůj dech,
zamilovala sem se do něj, mám husí kůži i na zádech.
Nesnáším tvé rty,
proč? Nesmím je políbit vždy.
Nesnáším tě celýho,
to cos udělal bolelo.
Byla to tupá bolest pak najednou prázdno,
stratila sem všechno o čem se mi zdálo.
Nevím jestli si to tak chtěl,
ale už se stalo bohužel.
Autor Catherin, 31.05.2008
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí