Hello

Hello

Anotace: ...

Slyšíš tu píseň
tuláků po hvězdách
co víru v život
hledají v pohádkách

Slyšíš ten nápěv
melodii líbeznou...
Já chtěl být tvým princem
a ty mojí princeznou

/:Hello, Hello...
Kdepak jseš?:/
Stojím tu pod tvým oknem
sám s kytarou
už třetí den moknem

Chtěl jsem tě vodit
pod hvězdnou oblohou
teď dlaně mám prázdné
a nohy dál nemohou

Usedám na schod
co dělí mě od stěstí
a bouřkové mraky
nic dobrého nevěstí

/:Hello, Hello...
Kdepak jseš?:/
Sedím tu pod tvým oknem
sám s kytarou
už přes týden moknem

/:Hello, Hello...
Kdepak jseš?:/
Ležím tu pod tvým oknem
sám s kytarou
...
Autor DodgerKT, 31.05.2008
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde ´s to vzal?!?! To je nadčasový... Špičkový!

31.05.2008 21:41:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí