* Společná řeč *

* Společná řeč *

Anotace: Ne vždy si ten druhý myslí to, co my... Střet dvou různých jazyků. Najdou "společnou řeč"? :o)))

+ Foalla stagua anta mia?

> Nerozumím ti ani slovo, ale...

+ Notta fluenta gualla n'ta?

> Nevím, jestli ty rozumíš mně, ale...

+ Akhala, thua notha puella mia.

> Chtěl bych ti říct, že...

+ Hua, thua lakka vella sthuellta.

> Jseš moc krásná, víš?

+ Hatta, vhella tella thua mia? L'est shalta hu!

> Čemu se směješ...?

+ Stoqua staf soalla fua?

> Tak dost, budem se bavit společnou řečí...

+ Hastha guarta thua serta!

> Au! Ta facka bolela...

- - -
Opět nevím, v jakém je to psáno jazyce...:o)
Ale můžeme si tipnout, co ta holka říkala...
Autor Nikytu, 01.06.2008
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: vapiti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... vskutku originální ...

02.06.2008 07:41:00 | vapiti

Děkuji za komentíky.
Oqua lhassa pokhalata s'buatete moguast aquactea;-)

01.06.2008 21:41:00 | Nikytu

Smekám před Tebou. Jak to děláš, že píšeš v cizím jazyce, který neznáš, a v'ono je to dobrý...?!

01.06.2008 15:16:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí