Miloval jsem...

Miloval jsem...

Anotace: myslím, že to každý pozná

Miloval jsem a žil štěstím, než přišel blesk z čistého nebe.
Zhroutil jsem se, přestal žít, než uviděl jsem tebe.
Když pohlédnu do očí tvých, vidím krásu hvězdné dáli.
Už se nechci trápit, přeji si, aby se má ústa smály.

Abych mohl vyjít ven a nedechnout se z plných plic.
Abych mohl v klidu spát a řeknout si, že nestalo se nic.
Nic, co mě tak hrozně bolí a trhá mě jak z hadru cár.
Že bolest a vše zlé se změní, jen na vzpomínek hloupých pár.

Potřebuji aby někdo se, zastal mého srdce.
Které teď bojuje, o život jak vlk a ovce.
Tenhle boj u předem má, vítěze určeného.
Já potřebuji k záchraně své, jen anděla strážného.

Jak najít toho anděla, když sám v něj už nevěřím.
Teď cítím se jak zoufalec a lehám si ke dveřím.
Za těmi dveřmi zamčen je, svět a život nový.
Kdo zámek klíčem odemkne a ,,Mám tě ráda“ poví.
Autor Freddie.n, 01.06.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, obyčejná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi..máš moc krásné básně, jen tak dál.

09.06.2008 15:38:00 | Kamili

Cítím to naprosto stejně...krásně napsáno..

01.06.2008 12:18:00 | bokken

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí