Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Po příjemném probuzení vedle Tebe...

Dobré ráno moje milá,
ručko štíhlá , roztomilá,
když do vlásků mých jsi zabloudila
a něžně jsi je pohladila.

Srdce mé jsi rozbušila
a sladké probuzení jsi mi dala,
však po té s mi hned zbohem dala.

Práce na tebe už volá,
vstávej rychle, bys za mnou pospíchala
a lejstra do šanonů narovnala.

Tak zas večer tady budu, holá,
až vedle mne ulehneš unavená zcela,
má ruka do tvých vlásku zabloudí, by je polaskala.
Autor Ladžik, 03.08.2005
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí