Luna

Luna

Anotace: Měsíčku vyprávěj...

Měsíčku v úplňku
vyprávěj chvilinku
o zhrzelé lásce leknínů
o smutném životě modřínů
o neskutečné kráse světa
o tom že ke štěstí stačí jedna věta
o tom co bych si k srdci měla brát
že stačí, aby byl někdo kdo má rád.

Vyprávěj o svých přáních
kdo zahřeje tě v nocích chladných
Já chtěla bych nahlédnout do příštích časů
do života spředeného z tenoučkých vlasů
do jeho nezapomenutelných chvil
aby jsi se mnou na věky byl.

Snad slíbit mohu, že tě neopustím
dokud svůj život nepoložím
pro lásku
... noční krásku...
Autor Ninala, 03.08.2005
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí