O Karin

O Karin

Anotace: Opravdová láska si najde cestu přes všechny překážky tohoto světa.

O Karin

Soužím se kvůli svojí lásce velké,
Kterou jsem nikdy nepotkal,
Chtěl bych se dotknout její tváře hebké,
Já větší rozkoš ještě nepoznal.

Blázním a šílím jako pomatený,
Obrázek její ten mi nedá spát,
Dává mi sílu já jsem okouzlený,
Úžasné vlajky lásky nechám vlát.

Sepíšu o ní epos nádherný,
anjelské luhy a nadpozemské ráje,
Amorem touhy já jsem raněný,
V blankytných verších dotýkám se ráje.

Vězeň Miky

Bez ní jsem prostě uvězněný,
Navěky věkův v cele života,
Chtěl bych být od ní políbený,
Jen ať můj hlásek sladce klokotá.

Bouřlivý budu jako vítr,
Který se mezi stromy proplétá,
Můj rytmus řinčí o půlitr,
Nebesky krásně já jsem poeta.

Mé srdce bije zvonem katedrál,
Po celém světě rozléhá se,
Miluju Karin jsem normál,
Já v její kráse rozplývám se.
Autor Básník lásky, 01.06.2008
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: čertíček, Rolnička, katerina.johana
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezbývá,než Karin závidět.Tolik lásky a tak krásně vyjádřené,po tom touží každá žena.

08.07.2008 18:00:00 | čertíček

taky jsem takhle okozlená, už nejmíň 346dní a bohužel jen platonicky

08.07.2008 17:27:00 | Rolnička

Teda tohle bylo parádní až mě něco zašimralo v břiše.

19.06.2008 21:24:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí