Ta mrcha láska se proměnila na krásku....

Ta mrcha láska se proměnila na krásku....

Anotace: Konečně se mi povedlo zformulovat své pocity...:)) Těm, kteří lásku dosud neznají, ze srdce přeju, ať ji poznají...<3

Já často prožívala smutek a trápení,
čekala jsem na lásku,
ale to bylo jen vytoužené snění,
ta mrcha láska se proměnila na krásku....

Na krásku, se kterou svět kouzelný je,
ale zklamaným se zdá zbytečná,
jenže každý ji strašně potřebuje,
i když je to mrcha všetečná.

Každý pozná ji,
pokud naději neztratí,
i když někdo dřívě, někdo později,
poprvé, to jsou nejkrásnější chvíle, které se jen tak nevrátí...

A proto jsem ráda,
že od srdce můžu říct: ,,Miluji Tě",
protože ta kráska Naše srdce dohromady skládá,
a já doufám, že neztratím Tě...
Autor P€ŤULK&, 01.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Samotář Samotinký
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

heh ... no co bych ti tu mel napsat .... ty vis jak to se mnou je takze se nebudu moc vyjadrovat

01.06.2008 19:00:00 | Joker-off-Hell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí