vrah

vrah

Anotace: další báseň z, pro mě, velmi těžkého období.

Nemohu bdít, nemohu spát,
komu své srdce, komu mám dát.
Cítím jak ústa, zapomněli se smát,
v duši mé vichřice, začala teď vát.

Tělo mám v ohni, co bodá a pálí.
Štěstí a radost, ztrácí se v dáli.
Smutek a temnota, zevnitř mě halí.
Vody mé bytosti, černě se kalí.

Srdce mám přeťaté dýkou na dva kusy.
Jsem na čerstvém vzduchu a přesto se dusím.
Chci zase milovat, snad to někdy zkusím.
Nevím co pro to ale, udělat musím.

Chci abys pochopila, jak strašně jsem tě miloval.
Celé své srdce, život i duši jsem ti dal.
Tys lásce mé dala k hlavě samopal.
Zmáčkla jsi spoušť a řekla jsi pal !!!
Autor Freddie.n, 02.06.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: efie, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně zrýmovaná, ač smutný obsah...velmi krásná

09.06.2008 15:34:00 | Kamili

Pěkné, vystihující...i moji situaci...jen tak dál :)

02.06.2008 11:27:00 | bokken

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí