Miluji...

Miluji...

Anotace: nic víc než,že miluji...

Vzal si duši
z mého těla,
zasáhl ji kuší
jak ohnivá střela.

Celé srdce
patří tobě,
nevyhnu s lásce-
lásce k tobě.

Polibek každý
mě rozzáří,
vykouzlí úsměv
na tváři...
Autor sarycek, 02.06.2008
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Shnecek, Badya, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí