Tobě patří můj dík...

Tobě patří můj dík...

Anotace: Děkuji,za to že tu jsi,když tě tu potřebuji...

Do okna pohlédnu,
světlo v něm zahlédnu.
Světlo dneška,zítřka,
nezavírám před ním dvířka.

Chvíle s tebou strávené,
nebudou nikdy znavené.
Ten krásný úsměv a smích,
jež rozléhá se po lesích.

Děkuji za vše,co dáváš,
za básně,které skládáš,
za duši ,co vkládáš,
za sny,do kterých se vkrádáš.

Jednoduše za to,že jsi-
oporou jsi mi ty.
Děkuji světu za chvíle s tebou
jak duše zarostlé,které kvetou.
Autor sarycek, 02.06.2008
Přečteno 699x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí