Tma

Tma

Anotace: anotace bez legrace a mužská inspirace:-)pořád to stejné,lásky,vrásky,špatné konce a žádný cinkot šťastného konce:-)

Já jen,že se mi to zdá,
že znám každý tvůj detail,
každý pohyb,který děláš.
Já jen,že jsem si jistá,že jsi,že dýcháš
a mě jen hledáš.
Já jen že nevím proč právě ty jsi takový,
jakého bych chtěla..
Já jen,že nic takového jsem zatím neviděla.
Já nečekám a kašlu na osudu slova,
blíží se vecer,čas spánku,
kde ve tmě uvidím Tě znova.
Já jen,že ukážeš mi to co sem čekala,
že vědět už budu...
Já jen,že proč to tak vsechno vypadá mé snové woo-duu??
Autor Veka, 02.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí