Touha

Touha

Anotace: když milujete zadaného...

Toužím,i když se nedíváš
Hořím,i když mě nelíbáš
Jsi tolik ode mne vzdálený
Když hasím své bolavé plameny
Všude cítím vůni tvou
Oheň v tvých očích,
kam mé pohlédnou
Dotek tvých prstů na skráních
Teplo tvé kůže mě k šílenství dohání
Vzdala bych se slunce nad hlavou
Bez tebe je koulí vychladlou
Přestávám dýchat v blízkosti našich těl
Pálíš mé srdce na popel
V hlavě stojí,že nesmím tě mít
Ty jediný však smíš mě nechat žít
Když umírám vášní a toužením
Když krvácím pro tebe souzněním.
Autor karpík, 02.06.2008
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Noc17, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já taky vím...mě se básnička líbí.

02.06.2008 23:06:00 | Květka Š.

vim jake to je..
ale , co se tyce basne, tak bohuzel musim rict, ze to neni ono, rýmy prilis fadni, mysli, že by to chtelo propracovat, ze bys to jiste zvladla lepe , hm? :)

02.06.2008 21:21:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí