Chceš??

Chceš??

Anotace: tak co povíš? tvá moudrá slova se míjí u mně účinkem..

pojd ke mně, lásko, líbej mě, měj mě,
jen ty
kde jsi, kde se zase schováváš,
jsi pryč, jen tichej smutek po tobě zbyl
falešná láska, je on, ..
jen jeden mohl být tím pravým...
zavři oči,
sen se změnil,

jen tady usínám,
na vás myslívám,
na tiché dny samoty,
měj mě, měj mě jen ty

brát se dá když někdo dává,
není z čeho vzít,
nebo chceš snad dát ty??
Autor Meriel, 02.06.2008
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsriv dej básnim upravu, aby sme je mohli cist a pak se uvidi...

02.06.2008 21:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí