9

9

Anotace: 9. sonet... jen čtěte;-)

Blankytné polštáře zlatého rubínu
vlní se v dechu letního vánku
slunce už vstává, odkládá peřinu
na celý den vzdává se spánku
stříbrné perly třpytí se na zemi
hlazeny pažemi zlatého paprsku
nádhernou duhu vytváří na nebi
hrají si s barvami slunečních záblesků
nachová růže v zahradě rozkvétá
jak mladá dívka nádherně voní
bělounká hrdlička z pomníku odlétá
láska v mém srdci hlasitě zvoní
ve svitu démantů nočního nebe
v mém srdci cítím, že miluji tebe.
Autor Frosty28, 03.06.2008
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: barking bitch, igniss, Aka Kiss, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásné:o)

04.06.2008 09:54:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí