Taková klasickááá :)))

Taková klasickááá :)))

Anotace: :)))

Lásko byla jsi dneska úžasná,
liboval jsem si v Tobě.
To tvé chování to bylo pro mě!:-*
Miluju každý Tvůj dotek,
miluju každé tvé pohlazení,
kdo nepoznal,ten prostě neví.
Je to pro Mě jako ráj,
kde se všichní navzájem rádi maj.
Je to jako pusa od boha,
je to jako nová vloha.
Je to jako říci miluji Tě po dlouhé době,
je to jako něco, věřím jen Tobě!
Tak Miluju Tě a krásnou noc,
Miluji Tě MOC MOC MOC:-*
Autor Lukii, 03.06.2008
Přečteno 567x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí