Už v tom zase lítám

Už v tom zase lítám

Anotace: Láska nebo droga, není to stejné?

Zase jsem ztratila půdu pod nohama,
už v tom zas lítám lásko milovaná.
Kde jsou mé přísahy, kde jsou předsevzetí,
stačí si přivonět jednou k tvojí pleti.
Jsi jako opium, jako moje droga,
jak dávka do žíly, co iluzi dodá.
Hlava se točí a přesto všechno vnímá,
chvíli je horko a potom zase zima.
Odletím do nebe a s peklem už si tykám,
o dávku tebe si bezostyšně říkám.
Na čas mi zmizíš - ne! Neodcházej nikam!
Je to jak absťák - no, vždyť v tom zase lítám.
Autor vikky, 04.06.2008
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Marfuša, kavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S peklem sis tykala už vloni,
Ty láskou
a čert sírou zase voní.
Pěkné

04.06.2008 12:22:00 | Marfuša

...je to celé moc milé a přítulné Jirka

04.06.2008 08:08:00 | kavec

...a báseňka je jako celek úplně v pořádku

04.06.2008 07:29:00 | WAYWARD

...není to stejné,kdyby droga tak TIP,ale za lásku ST

04.06.2008 07:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí