Jizva na srdci

Jizva na srdci

Anotace: ...tak ta zbyde...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Zas o jednu nenaplněnou a promlčenou lásku
je bohatší tento svět,
ale vy všichni znáte ten pocit, tu ránu,
tak co vám budu vyprávět!

Že na uvadlé louce vyprahlých vzpomínek
se procházím tak ráda
a hledám pestré květy tam, kde už žádné nejsou,
kde jenom všechno zvadá.

Že na konci tmavého a nevlídného tunelu
tuším - zas jasné světlo bude
a jen tíživá strast a skrytá jizva na srdci
po naší lásce zbude!
Autor Keilanne, 04.08.2005
Přečteno 828x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí