Vstoupíme

Vstoupíme

Anotace: spolu do nebe

Na posledním schodu
před vstupem do nebe
počkám si lásko má
počkám si na tebe.
Hru lásky spolu
budeme hrát
ty mi dáš šach
já ti dám mat.

Před vstupem do nebe
vzdám se ti celá
modlitbu lásky
zašeptám rozechvělá
a když pak vybuchne
gejzír citů budeme spolu
v milostném hitu prožívat ráj.
Autor takova, 04.08.2005
Přečteno 782x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí