Chci

Chci

Anotace: jedna zamilovaná :)

Chci Tě dál vídat,
na ústa Tě líbat.

Chci, abys mě měl rád,
chci všechno na světě Ti dát.

Chci Ti šeptat něžná slova,
miluji Tě zas a znova.

Chci plakat na Tvém rameni,
tak dej mi malé znamení.

Chci dotýkat se Tě jemně,
ta touha přímo pryská ze mě.

Chci létat s Tebou v oblacích,
utápět se v zázracích.

Chci Tvé láskyplné objetí,
mé myšlenky jsou v Tvém zajetí.

Chci, abys mě měl rád,
dál už nechci se jen sebe ptát:

Miluje mě?
Autor Barbara Smílová, 04.08.2005
Přečteno 907x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí