Cosi v nás

Cosi v nás

Anotace: Tak tahle je cca 12 hodin stará :-) včra jsem měla hodně divnou náladu..

Plamen svíčky olizuje tmu
vtírá se do temných koutů mého bytí
včerejší noc nevěří dnešnímu dnu
a měsíc nevěří vlčímu vytí
jsem muška lapená do tvých sítí

... cosi neztišitelného je v nás

Mám srdce v ohni, oheň v srdci
možná že někomu nevadí
bolest plamenů žhnoucích a zlí vlci
sůl sypaná na ránu je vodou co nezchladí

... cosi neztišitelného je v nás

Ponořená pod hladinou tvých rtů, téměř bez dechu
přijímám přívaly rozkoše
v temné noci, při úplňku na mechu
že prý vlk co vyje nekouše

... cosi neztišitelného je v nás
Autor Ninala, 04.08.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty jsi tak mladinká, a vyvolala jsi na mé široké líci upřímný úsměv...zatloukat, zatloukat..dokud to jde, ale stejně se jednou.... tak se to stalo i mně, no, ale vidíš, žiju...oni totiž chlapi smí ale my ne...ahojky

22.09.2005 09:37:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí