Pro tebe ...

Pro tebe ...

Anotace: poklona pro slečnu, která zatím bohužel není...

Když bůh o kráse snil,
začal tvořit tebe.
Svůj sen si tímto vyplnil,
a ty sestoupila z nebe.

Zjevila se přede mnou,
tak nádherná to tvář.
Já cítím slabost v kolenou.
Před tebou i slunce ztrácí svoji zář.

Jsi vybroušený drahokam,
jsi klenot tohoto světa.
Řekni mi, co dělat mám,
mě stačí jedna věta.

Jsi anděl, který radost dává,
pohledem svým jen.
Jenže on teď křídli náhle mává,
a vše se mění na neuskutečnitelný sen.
Autor Freddie.n, 05.06.2008
Přečteno 846x
Tipy 3
Poslední tipující: hostmen, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

přidávám se k chvále, je to hezká báseň, tyhle mám nejraději, protože jim rozumím, což už všech básní nemohu říct.

06.06.2008 14:03:00 | Aka Kiss

Teda musím říct že sotva popadám dech. Mooooooc pěkný.

06.06.2008 01:15:00 | hostmen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí