Přiznání

Přiznání

Anotace: Každý to zná...

Přiznání
Už je to tak, asi tě miluju
nevím co si s tím počít,
možná si to moc maluju.
Co mám dělat, kde začít?

Vyhýbám se ti,
ale přitom tě chci blízko,
jdu do stejné místnosti,
ale tobě raděj daleko.

Nechápu své chování,
ale vím, že kdybys věděl,
co cítím já, přišlo by jen zklamání,
chci totiž všechno nebo nic.
Autor TrissRc, 05.06.2008
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí