Anděl lásky

Anděl lásky

Anotace: ...rozlučková

Zas slunce zapadá
má růže uvadá
svit měsíce vítám
naše dny pomalu sčítám.
Anděl lásky si ze mě vystřelil
slepým šípem, mě nešetřil,
už nemám sílu plakat
už nemám sílu novou duši zlákat
do mých snů
prázdných dnů.
Hledím na růži uvadlou
čekám, kam mě cesty zavedou
.. už ne za tebou.
Proklínám toho anděla
i ten šíp jsem proklela,
proč nenechal mě dětsky snít
proč musel mě ze spánku probudit..
Autor Ninala, 04.08.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí