Ecstasy now...

Ecstasy now...

Anotace: ... Pro Tebe...

Uvězněna ve slovech,
uvězněna za šedými okny,
uvězněna v sobě,
toužící po tobě,
rozpadám se.

podvedena vlastními pocity,
neschopna pomoci,
píšící slova do noci,v tvé moci,
za zvuků toxicity..

šeptám ti na tu vzdálenost,
jsi má droga,
ničíš mě tak lehce,
utěšuješ mě tak křehce,
fantazii mi násobíš,
dort na mém stole zdobíš,
sladce spíš,
a já si všechny ty okamžiky vybavuju,
a marně a slepě o tebe bojuju..
..jak já tě potřebuju..

a teď si tupou prázdnou jehlu píchám do paže..
...ecstasy now
Autor rumovávíla, 05.06.2008
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí