Soubor básní I.

Soubor básní I.

Anotace: Napsáno už hodně dávno....pro Milana...3 básničky

Moje srdce celé ti dám,
když budeš chtít.
Už nikdy nebudeš sám,
chci s tebou snít....
_____________________________________

Mám strach a bojím se sama sebe,
mám strach a nevím, jak se zachovám.
Vím jen, že chci jen tebe,
musím ti sbohem dát....
______________________________________

Bezejmená od Bezvýznamné

Už je to dávno, kdy jsi se mnou byl,
tak dávno, kdy jsi jen pro mě žil.
Zase ti chci celé své srdce dát
a ptám se: Sakra proč máš jinou rád?

Ve větru ti vlály vlásky,
ve vzpomínce se mi oči rozzáří,
psal si mi básně plné lásky,
slzy mi tečou po tváři.

Chci zase s tebou být,
vrátit čas o rok a půl zpět.
Jen pro tebe žít a jen o tobě snít,
prosím, lásko, vrať se mi zpět!
Autor Mazlinkaa, 05.06.2008
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí