Soubor básní II.

Soubor básní II.

Anotace: Napsáno nedávno..pro Olinku...3 básničky

Mé oči prázdnotou zejí
slzy z nich se nevylejí,
pomoct mi? Není nutno,
je mi totiž strašně smutno...
_________________________________________

Ona miluje jeho
a jiná miluje ji:
Přestaň ho milovat
má krásná něho
tvá láska k němu mě zabíjí...
__________________________________________

Když koutek oka
slzou se zaleje
už zbývá jen sloka
než žal mě zabije
sloka mé písně smuteční
milovat mě? NESTAČÍ!
Autor Mazlinkaa, 05.06.2008
Přečteno 651x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Švihovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Báseň uprostřed to skvěle popsala...

01.12.2008 08:16:00 | Mazlinkaa

Proč tolik deprese ?

30.11.2008 19:53:00 | Martas1985

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí