Příslib

Příslib

Anotace: Snad láska je správné zařazení, pro tuhle báseň...

Něžný polibek s příslibem
Lepších chvil než znám
Ty dals‘ mi s odlivem
V duchu dalších rán

Odešels‘ však dřív
Než stačila jsem říct
Že miluji Tě, víš?

Nesmělé pohledy po době
Jenž byla pro mne utrpení
Avšak pořád chci říct dvě slova Tobě
Chci vrhnout se ti do náruče bez myšlení
Přijmeš mne?

Mysl, tělo, srdce, duši dám Ti darem
Na oplátku nechci nic
Byl, jsi a budeš pro mne králem
I když jsi dítě ulic
Tak nenech mne samotnou
Autor Santinan Black, 05.06.2008
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Gracia, Azazen, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, moc.
Azazen

06.06.2008 09:37:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí