Píštaly z trávy

Píštaly z trávy

Anotace: kouzelná noc

Sbírka: Co skrýváš za víčky??

Píštaly z trávy

na stráni pod keřem voňavým
slyším píšťaly z trávy znít
šeptáš mi co já dávno vím
že lásku mou budeš chtít

zvolna slunce zapadá
stíny nám tančí menuet
dáváš mi dlaně na záda
polibek chceš a hned

měsíc ve tvých očích hraje
já snažím se ho zachytit
tvoje "ne" jako snížek taje
oba víme co chceme mít....

úsvit ti v očích svítá
už láska přišla k nám
a nový den nás vítá
šeptáme " mám tě"..mám...
Autor oli, 05.06.2008
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: mamina, danav, WhiteSkull, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí,moc hezké:o)

05.06.2008 22:16:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí