Křemínky

Křemínky

Anotace: Když se na konci ulice začne nezadržilně stmívat a vidíme na poslední lampu, slova jsou nedokonalá . . .

V ústech cítím chuť mých osmnácti let
a v dlaních tvé hebké voňavé vlasy.
Dech se mi tají při vzpomínce na tvé rty,
zatímco mé stále ještě trnou
po tvých vášnivých polibcích.
S nostalgií trhám náruč kopřiv,
zavírám oči a cítím tvé horké dlaně,
tvé rty v mém klíně,
vůně tvé kůže mi vyráží dech.
Cítím tvou palčivou touhu zastavit čas,
okamžik zaťatých pěstí a opuchlých rtů,
pár krůpějí krve a chuť slz na rtech.

Zavři oči, otevři srdce a zůstaň . . .
Sevři mne ve své náruči,
tvůj strach - má vášeň,
tvá bolest a má bezmocnost.
Jsem žena držící tvé srdce
ve svých dlaních
i proto jsme si nesmírně blízcí,
cítíš to člověčí v nás ?
Dva křemínky křísly o sebe
v toku řeky zvané Život.
Dva bíle křemínky křísly o sebe
a zapálily oheň
v našich rozbolavělých duších . .
Autor Ališa, 05.06.2008
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, labuť, Mraveneček, obyčejná
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku kostrbatě vypsaná nádhera bytí... "o)

12.06.2008 21:13:00 | Churry

Hodně citová... posledních pět řádků se mi moc líbí :o)

06.06.2008 17:17:00 | labuť

něco se mi na tom moc líbí :)

05.06.2008 21:40:00 | obyčejná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí