Jednou...

Jednou...

Anotace: ...rozmluva holce, která miluje...

Zdvihni hlavu a jdi holka dál,
on ti za to nestojí, když lásce tvé se smál.

Ten čas společný, zahoď už dodáli,
procházej místa, kde spolu ste nestáli.

Jednou pochopí, co v tobě mohl najít,
že city jeho neměl tajit.

Ať už láska, opora či pochopení,
to dříve vašeho vztahu znění.

Teď už to nehledej, on to nechce,
vím, že neunáší se to lehce.

Je to realita sice příliš tvrdá,
ty si však nenadávej - buď na sebe hrdá!

Jednou si řekne, to ona mě naučila milovat,
za city, za lásku uměla bojovat.
Autor KLARISA, 05.06.2008
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: CHoKoLaTeKiss, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkujůůůů...

06.06.2008 17:19:00 | KLARISA

hezká báseň, možná by si to mělo pár mladých slečen přečíst a vzít si trošku ponaučení.

06.06.2008 14:16:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí