Rozpolcená

Rozpolcená

Anotace: ... už mám dost těch ztrát a nálezů ..

Největší tma bývá
těsně před svítáním
neodmlouvám
tuším
to co všichni tady
že je život krutej
tak pryč s odmlouváním
těžký černý mraky
světlo před svítáním

položím si hlavu
hned tam vedle tvoji
dej si moji manu
když tak o to stojí
zažeň tu tmu tmoucí
někam do ústraní
srdce moje dmoucí
moje jméno haní

tak jen pospěš prosím
neotálej stále
tvé jméno honosím
mám už na mále
nasnídáš se dlouze
co zvečera zbylo
ale nejdřív tady
čeká tebe dílo

nejím nespím tuším
zas srdeční zradu
tak buď sbohem lásko
dávám tě do chladu
nečekám tě více
nestojím už totiž
o své zmoklé líce
a klíče od hradu

budu sama sebou
zhasla tahle svíce
na duši mě zebou
tvoje létavice
Autor mamina, 05.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 22
Poslední tipující: Monsignore, Vlk v rouše, Bíša, jedam, Anastacia-Jane, a_tao, Levandule, prostějanek, danav, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem po ránu trochu nedovtipa ..:-)) proč kanagon???

06.06.2008 08:24:00 | mamina

Asi mě pozveš na kafe a já Ti přinesu Kanagon :-D

06.06.2008 08:22:00 | Levandule

:(...... sice smutná, ale strašně silná... je vidět,že pořád zůstáváš sama sebou...

06.06.2008 06:02:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí