Slzy anděla

Slzy anděla

Anotace: Hrála jsem na kytaru a za okny plakal anděl. Chtěla jsem jej pohladit, ale on mou ruku odstrčil a řekl, co mám psát...

Mysleli jsme, že bude pršet
a do naší stráně,
na níž jsme si kdysi hrávali,
se zakousnou dravé kapky deště.

Mysleli jsme, že bude pršet
a naše horké tváře,
které kdysi bývaly tak blízko vedle sebe,
budou konečně svlaženy svěcenou vodou.

Mysleli jsme, že bude pršet,
a mokré provazy padající shůry
spoutají naše ruce
už navždy.

Mysleli jsme, že bude pršet,
a v touze po duze
jsme počmárali nebe
barevnými sny.

Mysleli jsme, že bude pršet
a taky pršelo
ale ony vytoužené slzy anděla
smyly z našich srdcí poslední zbytky naděje
/naděje v déšť.../
Autor Filosof, 06.06.2008
Přečteno 665x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiparo, hostmen, Mraveneček, DodgerKT, Aka Kiss, WhiteSkull, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysleli jsme, že bude pršet
a v touze po duze
jsme počmárali nebe
barevnými sny.

to je to nejkrasnejsi co sem kdy cetl...sklanim se pred celou touhle Basni a pred tim jak si to krasne vystihla. Vyvolava to ve mne spoustu temer hmatatelnych obrazu...krasne

06.06.2008 14:06:00 | DodgerKT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí