škola

škola

Anotace: Za mých školních let

Já ubohá školačka,
co si počít mám,
když místo učení,
chlapce v hlavě mám.
Bolí mě hlavička,
bolí mě bříško,
co ty víš o lásce
žákovská knížko.
Nebudu milovat,
srdce své mučit,
smířím se s osudem,
začnu se učit...
Autor karpík, 06.06.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..no jo,učit se,učit,se,učit se...to už tady bylo,
tak by trochu změny vůbec nechybělo.

06.06.2008 15:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí