V mých snech

V mých snech

Anotace: ...

V mých snech
Jsme ty a já
Jdem spolu
Jen my dva

Řeka proudí
Po mostě kráčíme
Pomalu, lehce
Jednou tu skončíme

Ve skutečnosti
Znáš jen tvář mou
Jméno je ti cizí
Mé myšlenky se rvou

Žádný dotek
Ani slovo prohozené
Jen sny zůstávají
A city v řece utopené…
Autor Werdysh, 06.06.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Game, Mraveneček, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..city ještě vylovíš..

06.06.2008 18:29:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí