zatracená...

zatracená...

Anotace: blud

zatracená touha,
chmíří pampelišek,
našla na zemi,
ten malý střípek...
hledala další,
tak odešla na chvilku,
dál o kousek dál,
našla tam myšlenku...
spoutaná pocity,
zvířené životem,
dívá se na lidi,
za vysokým plotem...
končívá cesta zlá,
zašlá a zemdlená,
potem prohřátá,
byla zmatená...
touha netouha,
cítím tě bláznivá,
pohádko ztracená,
ona je žíznivá...
zatracená touha,
nebo jen myšlenka pouhá................?
Autor jarkaj, 04.08.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí