smutná láska

smutná láska

Anotace: nemám k tomuto co říct

Smím se zeptat jednou otázkou,
mám šanci nějakou?

Na život s láskou,
tou opravdouvou s krásnou?

Mé srdce už milovalo,
tak co se to stalo?

Proč si mě opustil,
obrovskou bolest si mi způsobil?

Laska má byla čistá a opravdivá,
tvá falešná a lstivá.

Hračou sem ti byla,
asa tě má laska omrzela.

A já hloupá tak chtěla být stebou,
zmizelo to najednou.

Odešel si bez rozloučení,
jen trapné zbylo psaní.

Tva slova si pamatuji,
už tě nemiluji.

Slza za slzou padala,
bezbraná jsem se cítila.

Chci těď vědět odpověď na mou otazku,
jestli poznám ještě lasku?
Autor Vacluvka, 07.06.2008
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kladu si stejnou otázku...

07.06.2008 22:09:00 | Caracol

Určitě lásku poznáš a mnohem hezčí než tohle ;-) Uvidíš.

07.06.2008 12:47:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí